Grasmaaier gids

Terug naar Grasmaaier startpagina

Start  »  Gids  »  G  »  Grasmaaier  »  Stiga grasmaaiers

Stiga grasmaaiers gids

Grasmaaier gids
Uw banner op deze locatie? Advertentie info

1. Batterijmaaiers
Nog geen beschrijving ingevoerd voor Batterijmaaiers

http://www.stiga.nl/products/stiga_nl/gazonmaaiers/batterijmaaier.html

2. Multiclip maaiers
De Stiga Multiclip maaitechnologie verklaart alles. Afgemaaid gras wordt binnen enkele dagen omgezet in natuurlijke voeding voor uw gazon. U maait sneller, verbruikt minder energie en het geluidsniveau ligt beduidend lager. Met een maximale maaibreedte van 51 cm in combinatie met voorwielaandrijving zal uw gazon weer s

http://www.stiga.nl/products/stiga_nl/gazonmaaiers/multiclip-maaiers.html

3. Stiga frontmaaiers
De vierwielaandrijving van sommige maaiers biedt een uitstekende grip en zorgt dat u op hellingen kunt starten en stoppen zonder dat de wielen doorslippen en het gazon beschadigen. Sterk aanbevolen voor heuvelachtige terreinen.

http://www.stiga.nl/products/stiga_nl/frontmaaiers.html

4. Stiga gazonmaaiers
In een droomtuin is een mooi gemaaid gazon essentieel. Soms is het niet zo eenvoudig om onze tuin zo te houden. Daar is veel voor nodig : verticuteren, bemesten, maaien en vocht. Alles bij elkaar veel werk. Stiga Multiclip maakt gazononderhoud een stuk eenvoudiger.

http://www.stiga.nl/products/stiga_nl/gazonmaaiers.html

5. Stiga tuintractoren
Dankzij een nog grotere opvangbak wordt ook het laatste grassprietje opgezogen. De opvangbak kan worden geleegd zonder van de machine te stappen. Sommige modellen zijn voorzien van een elektrisch hefsysteem, zodat u alleen maar op de knop hoeft te drukken.

http://www.stiga.nl/products/stiga_nl/tuintractoren.html